De Lean Six Sigma Black Belt

Houd jij je bezig met veranderingen in je organisatie? Of behoort leiderschap tot een van de taken in je takenpakket. De verschillende processen in je bedrijf zorgen ervoor dat de organisatie draaiende blijft en er resultaten worden behaald. Toch kan het voorkomen dat sommige bedrijfsprocessen een aantal problemen bevatten. Zo kan het zijn dat de doorlooptijd van een klantproject te lang duurt of dat er sprake is van verspilling. Wanneer je een Lean Six Sigma Black Belt training volgt zal je je richten op het verbeteren van bedrijfprocessen. Wil jij weten wat je leert tijdens een training? Lees dan snel verder en ontdek of deze training bij jou past.

Verbeterprojecten

Tijdens de training zal je je bezig houden met drie onderwerpen. Deze onderwerpen staan de gehele training centraal. Allereerst zal je leren hoe je bepaalt welke projecten voor verbetering worden geselecteerd. Hierbij zal je een structuur hanteren om verbeterprojecten met je eigen team van collega’s, managers of andere werknemers uit te voeren. In principe is het van belang dat alle betrokkenen weten wat er aan de hand is, wat er zal veranderen of wat er zal verbeteren. Meten is een essentieel onderdeel in het proces van verbeteren. Je zult tijdens de training dus ook leren hoe je technieken kunt toepassen die te maken hebben met data en analyses. Het is belangrijk dat er zo snel mogelijk gemeten wordt in het proces. Dit is van belang om de beste resultaten te genereren. De Lean Six Sigma Black Belt training zijn praktijkgericht, zodat je na het behalen van je certificaat je kennis direct in de praktijk kunt toepassen.

Kies voor verandering: volg een Lean Six Sigma Black Belt training

Wil je dat de medewerkers in je organisatie zo optimaal mogelijk presteren en bedrijfsprocessen zo goed mogelijk verlopen? Volg een Lean Six Sigma Black Belt training!