Straal professionaliteit uit met horecakledij!

Horecakledij is praktisch onmisbaar in de horeca. Ongeacht of dat je een restaurant, café of wellicht een hotel hebt. Jouw gasten moeten in één oogopslag kunnen zien wie er werkzaam is en wie niet. Dit kun je natuurlijk zelf oplossen door voor iedereen dezelfde kledij aan te schaffen. Maar is dit dan ook comfortabel wanneer je voor iedereen hetzelfde koopt? Schakel eens de hulp in van Suit up Now. Dit bedrijf komt maar al te graag bij je langs om jouw onderneming te bekijken en uiteraard ook te genieten van een kop koffie. Onder het genot van de koffie kun jij jouw wensen bespreken. Suit up Now denkt graag met je mee om het ook nog eens te realiseren.

Kleed jouw team correct aan!

Na het eerste gesprek zal er een offerte worden opgemaakt voor je. Deze offerte is vrijblijvend, alhoewel je hier wel kunt profiteren van expertise. Geef jij akkoord op de offerte? Dan zal het tweede gesprek plaats vinden op locatie van Suit up Now. De maten worden opgenomen en genoteerd. Vervolgens gaan zij voor jou met plezier aan de slag om de comfortabele horecakledij aan te meten.

Jouw eigen pasvorm

Het prettige van het aan laten meten van jouw eigen kledij is dat het ook echt goed zal passen. De maten kloppen met hetgeen wat er is genoteerd en de kledij past precies bij jouw houding.